Firmaoplysninger, hjemsted

Nordic Mjød IVS
Vognmandsgade 7, 1.6.
CVR nr: 39853892

Generel information
Så snart en varebestilling er registreret hos os, modtager du en mail med en ordrebekræftelse.

I tilfælde af uoverenstemmelser med vores lager eller prisfejl, og vi imod forventning ikke kan levere din ordre, vil du blive kontaktet på telefon eller mail. Vi forbeholder os retten til at annullere din bestilling/ordre i tilfælde af, at lagerbeholdningen eller prisen var ukorrekt ved bestillingstidspunktet.

Ved bestilling af en større ordre kan du blive kontaktet med henblik på anden fragtbetaling end opgivet. Har du spørgsmål til dette, kontakt os på info@nordicmjoed.dk

Afhentning på vores lager, Mysundevej 4, 8930 Randers NØ, skal aftales telefonisk med Jesper Ohlrich på tlf. 40766404

Returvarer
Fortryder du dit køb, bedes du venligst returnere pakken i samme stand som du fik den ved modtagelsen. Det er vigtigt, at varens originale emballage/æske ikke er ødelagt. Vi forbeholder os retten til at afvise en pakke, hvis varens emballage er ødelagt og ikke kan sælges igen.

I pakken bedes du vedlægge faktura, kort forklaring på returnering eller oplysninger om ombytning til anden vare.

Vær opmærksom på at din fortrydelsesfrist er 30 dage, når du handler online. Din fortrydelsesfrist starter først, når du modtager varen. Fortrydelsesfristen er overholdt, hvis varen er sendt retur inden 30 dage fra modtagelsen.

Hvis du nægter at modtage din vare ved levering, forbeholder vi os ret til at opkræve et gebyr ved eventuelle udgifter, vi måtte have ved returforsendelse af varen.

Returnering
Ønsker du at returnere den købte vare og få pengene retur, skal du selv betale for returfragten. Vi kan kun tilbageføre penge til det betalingskort, der blev benyttet ved køb af varen.

Returvarer sendes til:

Nordic Mjød, lager
Mysundevej 4
8930 Randers NØ
CVR: 29094918

Sikkerhed
Alle køb gennem nordicmjoed.dk foregår via en krypteret SSL-forbindelse (Secure Socket Layer). Nordic Mjød har derfor ikke adgang til dine kontooplysninger. Det er kun Nets, der har adgang til dine data. Dine personlige kontaktoplysninger er 100% fortrolige og vil aldrig blive overgivet til andre.

Betaling

Vi accepterer følgende kreditkort: VISA/Dankort, VISA/Electron, Eurocard, Mastercard, Maestro og Diners Club.

Beløbet bliver først trukket fra din konto, når varen afgår fra vores lager. Alle priser er i DKK og er inklusiv 25% moms.

Reklamationer
Alle handlede varer er omfattet af dansk købslovgivning, som giver to års reklamationsfrist. Reklamationsretten gælder ikke for varer, som er defekte på grund af slitage eller skader forårsaget af forkert brug, manglende vedligeholdelse eller almindeligt slid. Ved reklamation, fejl og mangler eller ved udeblevne leverancer, kontakt os hurtigst muligt:

Telefon: 40 76 64 04
E-mail: info@nordicmjoed.dk

Fragt
Ved levering i Danmark tilbyder vi flere måder, hvorpå du kan få leveret din pakke:

Hjemmelevering (pakken leveres til privatadressen).
Erhvervslevering (pakken leveres til arbejdspladsen).
Afhentning ved vores lager.
Leveringstiden er normalt 1-2 dage.